Disclaimer

Educaid.be besteedt veel aandacht en zorg aan haar website en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kan Educaid.be niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie actueel, correct en volledig is. Educaid.be behoudt zich het recht om, zonder voorafgaande verwittiging, op gelijk welk tijdstip informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Wanneer Educaid.be verwittigd wordt over fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal zij na melding hiervan aan de webmaster overgaan tot verbetering of aanvulling.

Educaid.be kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de website.

Deze site bevat ook links naar andere websites. Educaid.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de huidige of toekomstige inhoud van deze sites, noch voor de inhoud van externe sites die een link maken naar de site van Educaid.be.

De Belgische overheid kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website.

doc
Nieuws
Document
Evenement
Project
Vacature
Info
Leden

Documenten

Hier vind je documenten die verband houden met onze activiteiten.

lid worden
Nieuws
Document
Evenement
Project
Vacature
Info
Leden

Leden

De Educaid.be leden vormen een breed draagvlak van experts en organisaties die geïnteresseerd zijn in de doelstellingen van het platform en deze mee willen verwezenlijken.

Children in Vietnam
Nieuws
Document
Evenement
Project
Vacature
Info
Leden

Kalender

Een overzicht van Educaid.be en internationale events rond onderwijs en vorming binnen de ontwikkelingssamenwerking.