BIEFOR is een afdeling van het bedrijf H de L dat zich toelegt op de ontwikkeling van personeelsvaardigheden en management ondersteunende diensten. BIEFOR adviseert, ontwikkelt, analyseert, traint en ondersteunt projecten op het gebied van onderwijs, training en samenwerking. De methodologische expertise is gebaseerd op de ontwikkeling van de competentiegerichte aanpak en de pedagogie van integratie.

Hun expertise omvat vandaag, zonder dat deze opsomming uitputtend is, de volgende gebieden:

  • Interventie in de onderwijssector in brede zin, zowel in België als internationaal.
  • Opleidingsondersteuning (opleidingsbeleid, opleidingssystemen, ondersteuning van opleidingsmanagers, audit van opleidingssystemen, enz.).
  • Hulp bij het oriënteren van onderwijsbeleid en / of ondersteunen van onderwijsteams.
  • De ontwikkeling van programma's, curricula, vaardigheden, leermiddelen en structuren (leerboeken, zelfstudievideo-clips, verschillende IT-tools, enz.).
  • Beoordeling en ondersteuning van opleidings- en onderwijsinstellingen in België en de rest van de wereld (inclusief opleiding van opleiders, inspecteurs, onderwijsadviseurs, directeuren, leraren, onderwijsonderzoekers, enz.).
  • Analytische en evaluatieve expertise als wetenschappelijke partner.

Het BIEFOR-team bevat gevarieerde en hoogopgeleide profielen waarmee ze hun expertise in het Engels, Frans, Spaans, Arabisch, Portugees en Nederlands kunnen aanbieden. Dit teamwork biedt een complementariteit in de expertise die het mogelijk maakt om het thema onderwijs op een brede, vakoverschrijdende en cumulatieve manier te omarmen.

doc
News
Documents
Event
Project
Vacancy
Info
Members

Documents

Here you will find documents related to our activities.

Children in Vietnam
News
Documents
Event
Project
Vacancy
Info
Members

Calendar

An overview of (inter)national events related to education and training.